Elämäntapamuutoksen tie

Haaveiletko sinä paremmasta hyvinvoinnista? Oletko päättänyt, että tätä kyseistä olotilaa en halua enää tuntea?

Itse olen myöskin vasta aikuisiällä tehnyt sen päätöksen, että haluan voida paremmin arjessa. Aloitin elämäntapamuutokseni jo ennen kuin tulin äidiksi. Tässä matkani varrella on tullut vastaan erilaisia haasteita johon olen hakenut erilaisia ratkaisuja.

Kun aloitin elämäntapamuutokseni halusin saada enemmän lihaksia, kun katsoin itseäni peilistä näin vain "laihan läskin". Aloin noudattamaan ruokavaliota, joka auttaisi saavuttamaan tavoitteeni. Treenasin myös enimmillään 4-5 kertaa viikossa salilla. Ajan kuluessa huomasin, että ruokien punnitisminen ei ollut minun juttuni ja aloin monella eri tavoin oireilla siitä.

Elämäntapamuutoksen tie

Olin jo siinä vaiheessa saanut enemmän lihasta kehooni, mutta luulen, että saman tuloksen olisin myös saavuttanut sillä, että olisin syönyt vapaammin.

Kun odotin esikoistani päätin, että nyt loppuu ruokien punnitsiminen ja haluan treenata enemmän fiilispohjalta. En ole juurikaan huomannut eroa omassa lihasmassassa siitä, että en syö todella tarkasti, päin vastoin voin paljon paremmin psyykkisesti ja fyysisesti.

Väitän, että pika dieetit toimivat vain hetkellisesti, mitä tapahtuu sitten kun dieetti loppuu?

Pysyvät elämäntapamuutokset saavutetaan pitkällä aikavälillä, silloin muutokset ovat myöskin pysyviä. 🙂

Mukavaa päivää sinulle! 🙂

Malin

Onko sinulla kysyttävää, ota yhteyttä!