Personal Trainer paketit

Tarvitsetko henkilökohtaista valmennusta? Voimme harjoitella kotonasi, ulkona luonnon helmassa tai kuntosalilla. Rakennamme yhdessä paketin joka toimii sinun arjessa. Työskentelen pääsääntöisesti Porvoossa, Loviisassa ja Sipoossa.

Sinun hyvinvointisi on tärkein, tehdään yhdessä yksi muutos kerrallaan.

PLATINA

8 valmennustapaamista/kk
Single 499€/kk
Duo 375€/kk

Platina-valmennus on todellinen kiihdytyskaista kohti haluttuja tuloksia. Valmennus sopii sinulle, joka toivot erityisen vankkaa tukea harjoittelun aloittamiseen, toivot teho-treeniä kohti tavoitettasi, tai haluat ripeästi viedä treenejäsi eteenpäin jollain tietyllä osa-alueella. Valmennan sinua rennolla asenteella, löydät sinulle sopivat tavat saavuttaa päämääräsi.

Jokaiseen valmennukseen sisältyy 1 veloitukseton liikuntaneuvonta.

KULTA

4 valmennustapaamista/kk
Single 279€/kk
Duo 209€/kk

Kulta-valmennus on intensiivinen valmennuspaketti, jossa viikoittaiset valmennustapaamiset ohjaavat sinua tehokkaasti tuloksiin. Valmennus sopii sinulle, joka haluat tukea, motivaatiota ja tsemppiä harjoitteluusi, olipa tähtäimessäsi pysyvä elämäntapamuutos tai nykyisten ennätystesi rikkominen. Valmentaja varmistaa, että treenisi ovat nousujohteisia ja kehityt juuri toivomallasi tavalla.

Jokaiseen valmennukseen sisältyy 1 veloitukseton liikuntaneuvonta.

HOPEA

2 valmennustapaamista/kk
Single 159€/kk
Duo 119€/kk

Hopea-valmennus kannustaa, motivoi ja ohjaa siihen, että harjoittelusta tulee pysyvä tapa. Säännölliset valmennustapaamiset varmistavat, että kilot karisevat, voimatasot kasvavat ja kestävyys kohenee tasaisesti. Tämä valmennus sopii sinulle, joka kaipaa vielä tukea pysyvään elämäntapamuutokseen, haluat kehittyä vielä voimatasoissa tai kaipaat vielä tukea omaan treeneihin.

Jokaiseen valmennukseen sisältyy 1 veloitukseton liikuntaneuvonta.

PRONSSI

1 valmennustapaaminen/kk
Single 89€/kk
Duo 67€/kk

Pronssi-valmennus on sinullem joka treenaat pääosin omatoimisesti, mutta kaipaat uusia vinkkejä ja sparrajaa tehostamaan tuloksiasi tai ylläpitämään intoasi läpi vuoden. Valmentaja seuraa tuloksiasi, pitää huolen että harjoittelet nousujohteisesti ja ohjaa uusien tavoitteiden asettamisessa.

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää

Personal trainer Malin Havila
Strömsintie 13
06200 PORVOO

puh. 040 610 8838
s-posti info@ptmalin.fi

Etävalmennus 59€/kk


Etävalmennus

Kiinnostaisiko sinua etävalmennus personal trainerin kanssa?
Voit aloittaa tavoitteitasi tukevan valmennuksen myös helposti etänä!
Etävalmennus sopii niin tuloshakuiseen treenaamiseen, kuin jo hankitun kunnon ylläpitoon. Myös jokainen etävalmennettava sitoutuu viikkoraportointiin, minkä avulla personal trainer pystyy seuramaan kehitystäsi.
Valmennus voidaan toteuttaa määräaikaisena tai toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena.Keskustele valmentajasi kanssa, mikä olisi sinun tapauksessasi paras vaihtoehto! Keskustele valmentajasi kanssa, mikä olisi sinun tapauksessasi paras vaihtoehto!

Valmennus sisältää:
• sinulle räätälöity harjoitusohjelma salille/kotiin/ulos
• ruokapäiväkirjan analyysin
• ravinto ohjausta
• tarvittavat muokkaukset ja päivitykset
• seurannan, ohjauksen ja konsultoinnin koko valmennuksen ajan (räätälöidään asiakkaan mukaan)

Yhteydenpito
Toteutamme seurantaa ja ohjausta aina asiaakkaalle sopivimmalla tavalla. Usein on parasta valita sellainen tapa ja kanava, mitä asiakas muutoinkin käyttää arjessa. Suosittuja tapoja ovat puhelut ja videopuhelut, sähköposti- ja tekstiviestit, WhatsApp. Tästä asiakas ja valmentaja sopivat yhdessä.

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää

Personal trainer Malin Havila
Strömsintie 13
06200 PORVOO

puh. 040 610 8838
s-posti info@ptmalin.fi