Personal Trainer paketit

Tarvitsetko henkilökohtaista valmennusta? Voimme harjoitella kotonasi, ulkona luonnon helmassa tai kuntosalilla. Rakennamme yhdessä paketin joka toimii sinun arjessa. Työskentelen pääsääntöisesti Porvoossa, Loviisassa ja Sipoossa.

Sinun hyvinvointisi on tärkein, tehdään yhdessä yksi muutos kerrallaan.

PRONSSI valmennus 89€


1 kpl liikuntaneuvonta
1 kpl valmennustapaaminen
Henkilökohtainen treeniohjelma kotiin tai salille.

Pronssi-valmennus on sinulle, joka treenaat pääosin omatoimisesti, mutta kaipaat uusia vinkkejä ja sparrajaa tehostamaan tuloksiasi tai ylläpitämään intoasi läpi vuoden. Personal trainer seuraa tuloksiasi, pitää huolen että harjoittelet nousujohteisesti ja ohjaa uusien tavoitteiden asettamisessa. Valmennukseen sisältyy halutessasi hekilökohtainen treeniohjelma kotiin tai kuntosalille.

HOPEA valmennus 159€


1 kpl liikuntaneuvonta
2 kpl valmennustapaamista
Henkilökohtainen treeniohjelma kotiin tai salille.

Hopea-valmennus kannustaa, motivoi ja ohjaa siihen, että harjoittelusta tulee pysyvä tapa. Säännölliset valmennustapaamiset varmistavat, että kilot karisevat, voimatasot kasvavat ja kestävyys kohenee tasaisesti ja parhaiden oppien mukaisesti. Valmennukseen sisältyy henkilökohtainen treeniohjelma kotiin tai kuntosalille.

KULTA valmennus 279€


1 kpl liikuntaneuvonta
4 kpl valmennustapaamista
Henkilökohtainen treeniohjelma kotiin tai salille
Ravinto.ohjausta

Kulta-valmennus sopii sinulle, joka haluat tukea, motivaatiota ja tsemppejä harjoitteluusi, olipa tähtäimessä pysyvä elämäntapamuutos, painonpudotus tai nykyisten ennätystesi rikkominen. Valmennuksen aikana saat henkilökohtaisen treeniohjelman kotiin tai kuntosalille ja valmennukseen sisältyy myös halutessasi ravinto ohjausta.

PLATINA valmennus hinta 499€


1 kpl liikuntaneuvonta
8 kpl valmennustapaamista
Henkilökohtainen treeniohjelma kotiin tai salille.
Ravinto-ohjausta

Platina-valmennus sopii sinulle, joka haluaa kiinteytyä, kasvattaa lihasmassaa, parantaa kuntoasi tai haluat ripeästi alkuun painonpudotus tavoitteessasi. Valmennuksen aikana saat henkilökohtaisen treeniohjelman kotiin tai kuntosalille ja valmennukseen sisältyy myös ravinto ohjausta. Valmennuksen aikana tehdään yhdessä personal trainerin kanssa myöskin paljon tehotreenejä.

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää

Personal trainer Malin Havila
Strömsintie 13
06200 PORVOO

puh. 040 610 8838
s-posti info@ptmalin.fi

Etävalmennus 59€/kk


Etävalmennus

Kiinnostaisiko sinua etävalmennus personal trainerin kanssa?
Voit aloittaa tavoitteitasi tukevan valmennuksen myös helposti etänä!
Etävalmennus sopii niin tuloshakuiseen treenaamiseen, kuin jo hankitun kunnon ylläpitoon. Myös jokainen etävalmennettava sitoutuu viikkoraportointiin, minkä avulla personal trainer pystyy seuramaan kehitystäsi.
Valmennus voidaan toteuttaa määräaikaisena tai toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena.Keskustele valmentajasi kanssa, mikä olisi sinun tapauksessasi paras vaihtoehto! Keskustele valmentajasi kanssa, mikä olisi sinun tapauksessasi paras vaihtoehto!

Valmennus sisältää:
• sinulle räätälöity harjoitusohjelma salille/kotiin/ulos
• ruokapäiväkirjan analyysin
• ravinto ohjausta
• tarvittavat muokkaukset ja päivitykset
• seurannan, ohjauksen ja konsultoinnin koko valmennuksen ajan (räätälöidään asiakkaan mukaan)

Yhteydenpito
Toteutamme seurantaa ja ohjausta aina asiaakkaalle sopivimmalla tavalla. Usein on parasta valita sellainen tapa ja kanava, mitä asiakas muutoinkin käyttää arjessa. Suosittuja tapoja ovat puhelut ja videopuhelut, sähköposti- ja tekstiviestit, WhatsApp. Tästä asiakas ja valmentaja sopivat yhdessä.

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää

Personal trainer Malin Havila
Strömsintie 13
06200 PORVOO

puh. 040 610 8838
s-posti info@ptmalin.fi