Elämäntapamuutoksen kickstart

Viiden viikon verkkovalmennus

Hinta: 69,00€

Kokonaisvaltainen hvyinvointi valmennus, joka koostuu useista hyvinvoinnin kannalta tärkeistä osa-alueista. Keskittymällä hyvinvointiin kokonaisuutena saadaan aikaan laajasti hyötyjä yleisessä hyvinvoinnissa. Haluatko sinä aloittaa elämäntapamuutoksen, mutta et tiedä mistä? Oletko aloittanut elämäntapamuutosmatkasi ja kaipaat apua ja neuvoa miten jatkaa? Haluatko oppia syömään terveellisesti ja ehkä samalla painoa pudottaen?

Elämäntapamuutoksen kickstart verkkovalmennus sopii sinulle jos:
✗ Haluat tehdä elämäntapamuutoksen
✗ Haluat laihtua
✗ Haluat lisää jaksamista arkeen
✗ Haluat olla tyytyväinen omaan peilikuvaasi
✗ Haluat oppia syömään terveellisesti ja riittävästi
✗ Parantaa lihaskuntoa

Valmennuksen aikana saat:
✔ Saat hyvän alun sinun elämäntapamuutokselle.
✔ Saat 4 treeniohjelmaa ja kehonhuolto ohjelman. Treenit voit toteuttaa kotona tai kuntosalilla.
✔ Ruokapäiväkirja-analyysin
✔ Ravinto-ohjausta + tarvittaessa ruokavalio-ohjeet
✔ Tarvittaessa valmentajan tuen
✔ Viikkotehtäviä

Verkkovalmennuksen aikana keskitytään hyvinvoinnin osalta tärkeisiin osa-alueisiin. Tulet saamaan jokaiselle viikolle tehtäviä, joissa syvennytään ravinnon, arjen hallintaan ja hetkessä elämisen taitoihin.

Vaikka valmennuksella on valmis pohja, niin valmennuksesta rakentuu sinulle yksilöllinen kokonaisuus oman tilanteesi ja tavoitteesi mukaan.

Muutokset tehdään niin, että niiden avulla saat ylläpidettyä terveellisiä ruokailutottumuksia myös valmennuksen jälkeen. Ei kitudieettejä tai ruoka-annosten punnitsemista. Hyvä olo lähtee sisältä ja oikeista syistä tehtyihin valintoihin on helpompi sitoutua jatkossa myös valmennuksen jälkeen. Tavoitteena on yleisesti parempi tyytyväisyyden tunne itseesi ja omassa kehossa elämiseen.

Kirjoita yhteydenottolomakkeeseen, elämäntapamuutoksen kickstart verkkovalmennuksen osto. Saat sähköpostiisi valmennusmateriaalit ostosta kahden arkipäivän kuluessa. Valmennus maksetaan laskulla, joka lähetetään sinulle sähköpostiin.

Mikäli valmennuksen sisällöstä herää kysymyksiä tai mietityttää onko tämä juuri sinulle sopiva valmennus, niin laita ihmeessä viestiä.

Ilmoittaudu. Täytä lomake niin otan pian yhteyttä!

    Asiakaalle lähetetään sähköpostiin harjoitusohjelma kun palvelu on maksettu. Maksutapa lasku.