PT Malin kuminauhatreenit

PT Malinin blogi

Haluan jakaa teille kaikille osan minun arjesta pt:nä, äitinä ja yrittäjänä

Tervetuloa seuraamaan blogiani. Blogistani löydät treeniohjeita, hyvinvointiin liittyviä vinkkejä ja ajatuksia elämästä sekä onnellisuudesta. Inspiroidun ihanista asiakkaistani ja perheestäni. Teen työtä täydellä sydämellä!

Kuka minä olen?

Yrittäjä, Personal Trainer. Olen ennen yrittäjyyttä työskennellyt lähihoitajana erikoissairaanhoidossa. Perheeseeni kuuluu aviomies, 2 vuotias lapsi ja tällä hetkellä odotamme toista lastamme.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ei ole aina ollut minulle itsestään selvyys, olen itse aloittanut treenaamisen vasta aikuisiällä. Kun aloitin kuntosaliharjoittelun treenasin kovaa ja täysillä, en panostanut juurikaan palautumiseen ja siihen päälle vielä kolmivuorotyö. Sen lisäksi söin aivan liian vähän. Palkkasin itselleni Personal Trainerin joka auttoi minua saavuttamaan tasapainon treenaamisen ja ravinnon suhteen. Siitä heräsi minun kiinnostus kohti minun Personal Trainer uraa, haluan auttaa muita saavuttamaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin on tavoite mikä tahansa.

Miksi kirjoitan blogia?

Haluan jakaa teille kaikille osan minun arjesta äitinä ja yrittäjänä. Mutta ennen kaikkea haluan jakaa teille vinkkejä miten treenata turvallisesti hektisen arjen keskellä. Haluan jakaa teille minun ajatukseni arjesta ja kaikkeen hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Mukavaa päivää sinulle!

Malin

Onko sinulla kysyttävää, ota yhteyttä!