Malin Havila

Hej, jag heter Malin Havila. Utbildad konditionssalstränare och Personal Trainer. Jag hjälper personer att uppnå ett bättre välmående.

Som personlig tränare jobbar jag främst i Borgå, Lovisa och Sibbo, men du kan träna med mig oberoende av plats via mina distansträningsprogram.

Före min Personal Trainer karriär har jag jobbat med treskiftsarbete som närvårdare. Som mamma vet jag att det egna välmåendet är väldigt viktigt, är du i vilken livssituation som helst. Ditt egna välmående i vardagen är viktigt.

pt Malin Havila

Egna erfarenheter

Förr tänkte jag som så, att ju hårdare jag tränar och ju mindre jag äter och håller mig under den dagliga förbrukningen, så får jag resultat. Snabbt märkte jag att så är det inte och att jag måste lyssna på min kropp. Jag bestämde mig för att göra en förändring i taget och då började resultaten komma.

Till mina egna hobbyn hör för tillfället konditionssalsträning, ibland gör jag också träningen hemma och promenader med min hund.

Jag studerade till Personal Trainer så att ja skulle kunna hjälpa andra att uppnå ett bättre välmående. Tillsammans gör vi en förändring i taget.