Personal Trainer paket

 
Behöver du personlig träning? Som din personal trainer kan vi träna hemma hos dig, ute i naturen eller i konditionssalen. Vi bygger tillsammans upp ett paket som passar dig också i vardagen. Mitt verksamhetsområde finns i huvudsak i Borgå, Lovisa och Sibbo.

Ditt välmående är viktigt, vi jobbar tillsammans och gör en förändring åt gången.

PLATINA

8 träningträffar/mån
Single 499€/mån
Duo 375€/mån

Platina coachingen är en accerelationsfil mot dina resultat. Coachingen passar dig, som önskar mycket stöd i början med att börja träningen, du önskar effektiva träningar mot dina egna mål eller du har en spesifik grej du vill kunna göra. Jag hjälper dig att hitta rätt sätt för dig att uppnå dina mål.

Till varje coaching hör en gratis konsultering.

GULD

4 träningsträffar/mån
Single 279€/mån
Duo 209€/mån

Guld coachingen är ett intensivt paket, där träningsträffarna veckovis gör att du effektivt uppnår dina mål. Coachingen passar dig som vill ha motivation och stöd i din träning, var ditt mål att förändra dina levnadsvanor förgott eller nutida rekord att förbättra. Är du redo att finna träningens glädje och träningsmotivation? Med din coach försäkrar du att din träning ger dig de resultat du vill ha.

Till coachingen hör en gratis konsultering.

SILVER

2 träningsträffar/mån
Single 159€/mån
Duo 119€/mån

Silver coachingen, uppmuntrar, motiverar och stöder att dina träningsvanor blir en permanent vana. Regelbundna träningsträffar säkerställer att din vikt sjunker, din styrka växer och din uthållighet blir bättre.

Till varje coaching hör en gratis konsultering.

BRONS

1 träningsträff/mån
Single 89€/mån
Duo 67€/mån

Brons coachingen är för dig som tränar för det mesta självständigt, men du vill ha nya tips och någon som sparrar dig mot bättre resultat eller att upprätthålla din motivation året runt. Din tränare följer med dina resultat, ser till att din träning stöder dina mål och hjälper dig att göra nya mål i träningen.

Ta kontakt så diskuterar vi mera

Personal trainer Malin Havila
Strömsvägen 13
06200 BORGÅ

tel. 040 610 8838
e-post info@ptmalin.fi

Distans coaching 59 €/mån.


Distans Coaching

Är du intresserad av distans coaching med en Personal Trainer?
Du kan påbörja coaching som stöder dina mål också på distans!
Distans coaching passar för dig som vill framskrida tryggt i din träning eller om du bara vill upprätthålla din nuvarande kondition.
I distans coachingen bör kunden varje vecka skicka en rapport om sin träning, så att Personal Trainern kan följa med dina framsteg och göra ändringar vid behov.
Du kan beställa distans coachingen en månad i taget eller ha det som ett fortlöpande kontrakt.
Prata med din Personal Trainer vilket alternativ skulle passa dig bäst.

Coachingen innehåller:
• Personligt träningsprogram till konditionssalen/ hem/ ute.
• Analysering av matdagbok
• Närings coaching
• Vid behov ändringar och uppdateringar
• Uppföljning, coaching och konsultering under hela kontrakttiden

Kontakt och uppföljning
Uppföljningen genomförs på det sätt kunden önskar sig. Bästa alternativet för kunden är att ha kontakt på det sättet som kunden är van med i vardagen. Populära sätt är samtal, videosamtal, meddelanden, whatsapp eller e-post. Kunden och Personal Trainern kommer överens om detta sinsemellan.

Ta kontakt så diskuterar vi mera

Personal trainer Malin Havila
Strömsvägen 13
06200 BORGÅ

tel. 040 610 8838
e-post info@ptmalin.fi