Kahden lapsen äiti

Kahden lapsen äiti

Aika usein olen kuullut, että kaksi lasta menee siinä samalla kuin se yksi lapsi. Näin minäkin ajattelin, kunnes toinen lapsi syntyi maailmaan. Yhtäkkiä kaksi lasta haluaa sinun jatkuvan huomion. Tämä herätti ainakin minussa todella paljon tunteita.

Kahden lapsen äitinä olen tuntenut epävarmuutta, rittämättömyyden tunnetta ja onnellisuutta, olen myöskin tuntenut syyllisyyden tunnetta kun en voi leikkiä yhtä paljon esikoisen kanssa. Saan myöskin nähdä minun kahden prinsessan hymyt joka päivä. On myöskin ihana huomata miten sisarusrakkaus näkyy jo tällä hetkellä meidän perheessä. 🙂

Voin sanoa nyt vähän yli kuukauden kokemuksella, että minun tunne skaala on ollut aika laaja joka päivä, mutta samalla se on myöskin ollut ihanaa. Ensin ehkä pelästyin hieman näitä tunteita ja mietin, että miten minä äitinä voin tuntea näin. Mutta tajusin puhuttuani muiden kanssa, että en ole ainoa joka on käynyt läpi laajaa tunne skaala kun uusi perheenjäsen on saapunut maailmaan. Se on täysin normaalia. 🙂

 

Mukavaa päivää sinulle!

Malin

Kahden lapsen äiti

Onko sinulla kysyttävää, ota yhteyttä!