Äitienpäivä

Äitienpäivä 2020

Olen niin kiitollinen siitä että saan olla äiti. Vanhemmuus ei ole mielestäni mikään helppo tehtävä, mutta en vaihtaisi päivääkään pois. Lapsen saaminen ei ole myöskään itsetäänselvyys, joillekin äitienpäivä voi olla hyvninkin raskas päivä, jos lasta on toivottu jo pidempään.

Itselleni lapsen saaminen ei ole ollut mikään maailman helpoin tie, vaan myös meillä mieheni kanssa on ollut mutkia matkassa. Voin kertoa siitä lisää joku toinen kerta.

Minun äitienpäivä alkoi esikoisen ison hymyn kera, mieheni oli tehnyt minulle aamupalan valmiiksi. Äitienpäiväruusun myös sain.

Aamupalan jälkeen suunnattin ulos auronkoiseen säähän, kävelylle. Oltiin reilu tunti nauttimassa aurinkoisesta säästä.

Äitienpäivään kuuluu myös että käydään molempien vanhempien luona toivottamassa hyvää äitienpäivää, mieheni äidin luona juotiin kahvit ja minun äitini luona syötiin päivällinen. Joka vuosi ostetaan kukka amppeli meidän äideille.

Loppupäivä sitten olimme kotona nauttimassa päivästä.

Sain myöskin tänä vuonna äitienpäivä lahjan mieheltäni, olen kauan halunnut langattomat nappikuulokkeet, mutta ei ole tullut itse ostettua vielä, niin mieheni oli päättänyt että hän ostaa ne minulle lahjaksi. Itse kuulun siihen ryhmään, että lahjaa ei tarvitse ostaa, vaan pääasia on että voimme kaikki nauttia päivästä yhdessä, ne pienet asiat on ne tärkeimmät.

Minun äitienpäivä pähkinänkuoressa: Hyvää ruokaa ja perheen kanssa oleskelua, siitä oli minun äitienpäivä tehty.

Nauttikaa päivästä, vaikkakin ulkona sataa! 🙂

Malin

Onko sinulla kysyttävää, ota yhteyttä!